Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Pis per entrar a viure a Bot

BOT TARRAGONA

3Bedrooms
1Bathroom
1Parking
20Fotos
83
Pis en planta primera per entrar a viure, ubicat al centre de la població de Bot, amb la cuina i el bany reformats recentment. Compost per 3 habitacions, un rebost, menjador-estar, cuina i un bany. El pis disposa de calefacció de gasoil. A més amb la compra del pis, va inclòs el garatge- magatzem. El pis esta molt ben ubicat. Al centre de la població de Bot.
32.000€

Duplex reformat a Miravet

miravet

3Bedrooms
2Bathrooms
18Fotos
100
Pis per entrar a viure ubicat al centre de Miravet. L’edifici fou reformat el 2007, amb una reforma integral El pis consta de 3 habitacions, dos bany, cuina i menjador- estar i terrat. Es tracta de un pis nou, amb bons acabats, tancaments d’alumini, ben distribuït. El pis no esta equipat ni moblat, però disposa de tots els serveis, aigua, llum... El pis es ideal per una família.
 

CASA DE POBLE AMB DUES VIVENDES

BOT TERRA ALTA

8Bedrooms
2Bathrooms
20Fotos
100
Casa unifamiliar entre mitgeres composta de planta baixa més tres plantes pis. Formada per parets de maçoneria de pedra i forjat de fusta unidireccional. Es distribueix amb, planta baixa amb garatge per tres cotxes, accés i escales de cargol que comuniquen en les plantes superiors.
79.000€

PIS PER ENTRAR A VIURE A MIRAVET

Miravet

3Bedrooms
1Bathroom
28Fotos
108
Pis en planta primera, d’un edifici de 3 plantes d'alçada i ubicada al centre de la població. L’edifici fou reformat el 2005, amb una reforma integral i la formació de 3 vivendes independents, amb bons acabats. El pis es troba moblat, equipat i amb bons tancaments, apunt per entrar-hi ha viure.
95.000€

CASA UNIFAMILIAR CRETAS

CRETES TERUEL

2Bedrooms
2Bathrooms
14Fotos
120
Casa unifamiliar entre mitgeres composta de planta baixa i dos plantes pis amb la següent distribució: En planta baixa, entrada, bany, traster i escales d’accés a planta primera; composta per cuina menjador estar i escales d’accés a planta segona; aquesta amb dos dormitoris i un aseo. La planta primera i segona estan rehabilitades, amb la cuina nova i el mobiliari nou.
45.000€

Pis per entrar a viure a Bot

BOT

3Bedrooms
-1Bathrooms
1Parking
19Fotos
166
Pis en planta primera per entrar a viure, ubicat al centre de la població de Bot, amb la cuina i el bany reformats recentment. Compost per 3 habitacions, un rebost, menjador-estar, cuina i un bany. El pis disposa de calefacció de gasoil. A més amb la compra del pis, va inclòs el garatge- magatzem. El pis esta molt ben ubicat. Al centre d ela població de Bot.
32.000€

Caseta urbana amb pati interior a Bot

BOT

15Fotos
181
Casa típica de poble, unifamiliar, de 3 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. Consta de planta baixa destinada a magatzem dona accés a la pati interior. La planta 1 i dos estan destinades a vivenda. Amb una distribució que hauria de canviar-se per poder ser habitable.
38.000€

Magnific edifici amb pati

BOT TERRA ALTA

2Bedrooms
1Bathroom
11Fotos
200
Magatzem amb planta baixa amb una vivenda amb accés a jardí. Per entrar a viure, amb cuina equipada, bany, dos habitacions, sala d'estar i menjador. Compta amb instal·lació d’aigua i llum. Amb un jardí amb barbacoa i arbres fruiters.
65.000€

Casa per entrar a viure a Prat de Comte

PRAT DE COMTE

3Bedrooms
2Bathrooms
1Parking
12Fotos
208
Casa ubicada a Prat de Comte, composta de planta baixa més 3 plantes pis. Distribuïda en: Planta baixa de rebedor i garatge, amb cabuda per un cotxe. Planta primera, rebedor, menjador- estar , cuina, bany i escales d’accés a planta 2a Planta segona; dues habitacions , un despatx i un aseo i escales d’accés a planta tercera.
88.000€

Casa al casc antic amb vistes

batea

4Bedrooms
3Bathrooms
22Fotos
213
Casa típica de poble, unifamiliar, de planta baixa més 4 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. L’estructura de la casa esta en bon estat, molt gran i s’hi pot entrar a viure. La casa disposa de cuina equipada, 3 banys, 3 habitacions, menjador amb llar de foc, terrat i unes magnifiques vistes.
60.000€

CASA UNIFAMILIAR AÏLLADA AMB JARDÍ

BOT TERRA ALTA

5Bedrooms
2Bathrooms
3Parkings
22Fotos
231
Casa unifamiliar aïllada amb jardí i magatzem, amb una superfície de solar de 632m2. Dels quals 231,00m2 estan edificats i la resat és jardí. L’edificació es compon de Pl. Baixa+1, en la planta baixa hi trobem, cuina menjador, sala d’estar, bany i dos dormitoris. En planta primera trobem 4 dormitoris i un bany.
210.000€

Solar amb magnifiques vistes

HORTA DE SANT JOAN

4Fotos
238
Solar per construir al casc antic d’Horta de Sant Joan. De 238m2 tots ells edificables, amb accés per dos carrers. El solar té moltes possibilitats ja que aprofitant el desnivell del carrer es pot, construir un edifici amb dues entrades una per la planta baixa i l’altra pel primer pis. Des de la construcció hi haurien vistes al massís dels Ports. Vine a descobrir-lo.
42.000€
23 Results returned.Per Page