Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Finca molt gran amb producció

caseres

25Fotos
0
Finca molt gran amb producció de 184.615m2, (18,4ha) amb cultiu d’ametllers i oliveres repartides amb 4 parcel•les contigües. A la finca es pot accedir a tots els bancals amb vehicle. Pel mig de la finca trobem un camí que travessa les 18, 40ha. En la mateixa finca podem trobar racons molt tranquils.
39.000€

FINCA PROP DE LES OLLES AMB VISTES

TERRA ALTA

16Fotos
0
Finca de 2,2he d’extensió, actualment no esta conreada però es conreable tota ella. S’hauria de recuperar i replantar amb el cultiu que es vulgui. La finca no disposa de reg però a la zona hi ha connexió, per obtindré la connexió de reg s'hauria de sol•licitat i s’entraria a la llista de regants per obtenir la connexió de reg.
8.000€

Finca tranquil·la amb olivers centenaris i vistes al Port

BOT

6Fotos
0
Finca molt tranquil·la de 1,7ht amb olivers centenaris i pinar, orientada a sud, amb molt bones vistes als Ports Tortosa – Beseit. Accés per camí veïnal de terra. Actualment no està connectada al reg comarcal però si podria connectar. A 5 minuts en cotxe de la població de Bot. Finca muy tranquila de 1.7ht con olivos y pinar, orientada al sud, con vistas al port Tortosa Beseit.
12.000€

FINCA AL COSTAT DE BOT

bot

5Fotos
0
Finca erma de 3.932,00m2, amb, molt bon accés i amb la possibilitat de connectar-se al reg comarcal. Tota ella cultivable. Perfecta per fer una caseta d’eines. Des de la finca gaudeixes de molt bones vistes a les muntanyes de Bot i als ports Tortosa- Beseit.
5.000€

Finca amb caseta a mig fer i bones vistes

BOT

8Fotos
0
Finca erma d’ametllers i oliveres amb una superfície de 28.024 m2, orientada a Nord-est, amb una superfície a recuperar d’oliveres i ametllers 28.024 m2. A la finca i trobem una caseta d’eines de 30m2, a mig fer, sols te fonamentacions, paviment i parets. A més te la caseta de reg al costat de la finca per aquest motiu es molt fàcil la connexió.
12.000€

Finca a Riba Roja prop de l'Ebre

riba roja d\'ebre

6Fotos
0
Finca de 1.5ht de les quals 1ht són oliveres a recuperar amb molt bon accés desde la carretera que uneix la Pobla de Massaluca amb Riba Roja d’Ebre. Molt tranquil·la ja que la carretera és poc transitada. I situada molt aprop del riu Ebre.
10.000€

Finca plana d'ametllers en producció i bones vistes

lledo

4Fotos
0
Finca de 4.104m2 tota plana amb ametllers en producció, accés per camí veïnal i molt prop del municipi de Lledó amb bones vistes als Ports. Finca molt intima i tranquil·la. Finca de 4.104m2 toda llana con almendros en producción, acceso por camino de tierra y situada muy cerca delmunicipio de Lledó, com buenas vistes als Ports. Finca muy intima y tranquil·la.
7.000€

Finca plana d’oliveres

CRETES

6Fotos
0
Finca de 8.837m2 molt plana amb oliveres, amb uns 20 olivers centenaris i la resta de nova plantació. Molt plana i amb bon accés mitjançant camí veïnal de terra. Si t’agrada la tranquil·litat i vols iniciar-te al cultiu de l’olivera aquesta es la teva finca. Finca de 8.837m2 muy plana con olivos, con unos 20olivos centenarios i el resto de nueva plantación.
7.000€

Finca d’olivers centenaris en vistes als Ports

CRETAS

10Fotos
0
Finca poc menys d’una hectàrea amb cultiu d’olivers centenaris en producció, molt plana i ben treballada, amb bon accés i magnifiques vistes al Ports Tortosa- Beseit. Si busques tranquil·litat, bones vistes i poder-te fer el teu oli, aquesta és la teva finca. Finca de un poco menos de una hectárea con cultivo de olivos centenarios en producción, muy bien trabajada y con buen acceso.
9.000€

Finca d’olivers amb producció amb vistes als ports

CRETES

9Fotos
0
Finca de 2.45 ht amb bancals plans d’olivers, molt ben treballats, amb accés per camí veïnal de terra i situada molt prop de la població. La finca esta limita per la part de baix amb el barranc la qual cosa fa que la vegetació del voltant sigui de ribera. A més a més, des d’ella es gaudeix d’unes vistes immillorables als massís dels ports. Finca de 2.
19.000€

Finca d’olivers amb producció amb vistes als ports

CRETES

8Fotos
0
Finca de 5 ht amb bancals molt grans, plans amb producció d’oliveres i ametllers. Molt ben treballats amb molt bon accés al costat de la carretera. De les 5ht de la finca podem dir que la meitat estan treballades i la resta són pinar. Cal nombrar que les vistes de la finca són immillorables al massís dels Ports.
22.000€

FINCA AMB MASIA I HIPÍCA

CRETES

43Fotos
0
Finca de molt gran i tranquil·la amb algunes oliveres i pinar, actualment destinada a hípica amb allotjament rural. La finca te d’una masia de nova construcció composta de planta baixa i dos plantes pis, distribuïda en planta baixa- zona de cuina i estar amb estufa i forn de llenya. Planta primera i segona destinades a dormitoris amb banys.
590.000€
53 Results returned.Per Page