Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Finca molt gran amb producció

caseres

25Fotos
0
Finca molt gran amb producció de 184.615m2, (18,4ha) amb cultiu d’ametllers i oliveres repartides amb 4 parcel•les contigües. A la finca es pot accedir a tots els bancals amb vehicle. Pel mig de la finca trobem un camí que travessa les 18, 40ha. En la mateixa finca podem trobar racons molt tranquils.
39.000€

FINCA PROP DE LES OLLES AMB VISTES

TERRA ALTA

16Fotos
0
Finca de 2,2he d’extensió, actualment no esta conreada però es conreable tota ella. S’hauria de recuperar i replantar amb el cultiu que es vulgui. La finca no disposa de reg però a la zona hi ha connexió, per obtindré la connexió de reg s'hauria de sol•licitat i s’entraria a la llista de regants per obtenir la connexió de reg.
8.000€

Finca d’ametllers i oliveres en producció

BOT TARRAGONA

9Fotos
0
Finca d’ametllers i olivers amb producció ubicada al terme de Bot direcció Gandesa. Amb una mica més de mitja hectàrea pràcticament tota cultivada, amb molt bon accés i amb possibilitat de connexió d’aigua. Les vistes són molt bones. La finca es ideal per algú que vulgui iniciar-se a l’art de la pagesia.
8.000€

CASA REFORMADA AMB TERRAT

BOT TERRA ALTA

5Bedrooms
2Bathrooms
17Fotos
0
Casa unifamiliar entre mitgeres, fruit d’una reforma complerta el 2012, amb parets de maçoneria de pedra i estructura de forjats de bigues de fusta laminada i revoltó ceràmic de nova construcció.
98.000€

FINCA PLANA D’AMETLLERS AMB PRODUCCIÓ

BOT terra alta

7Fotos
15
Finca de casi 1 ht tota ella plana amb ametllers amb producció, treballada. La finca esta connectada al reg comarcal i te la xarxa d’aigua distribuïda per tota la finca, la qual cosa fa que la producció del fruit estigi garantitzada. Està Ubicada a 5 minuts de Bot i a tocar de la Via Verda a 50m del accés a aquesta i molt prop del riu Canaletes, amb vistes a les muntanyes dels Ports.
10.000€

Finca d’ametllers en producció amb petita masia BOT

BOT

16Fotos
20
Finca d’ametllers en plena producció amb una superfície de 9.892m2, tota l’extensió de la finca esta treballada . Té una caseta de camp d’uns 20m2 d’una sola planta, ideal per guardar estris del camp. La finca no disposa de reg, però esta a la llista de la pròxima ampliació del reg comarcal.
10.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb un maset de 40m2

BOT TARRAGONA

7Fotos
20
Finca oliveres i ametllers en producció, amb bon accés i possibilitat de poder posar aigua del reg comarcal. Consta amb un maset de 20m2 amb coberta de teula. Amb una sola sala amb un foc a terra. Disposa de cisterna. La finca te una extinció de casi dos hectàrees. Es una bona finca per tal de començar la iniciació als treballs del camp.
20.000€

FINCA AMB CULTIU A ELEGIR

PINELL DE BRAI TARRAGONA

10Fotos
20
Finca agrícola al Pinell de Brai, amb una possibilitat de poder plantar-hi el cultiu més convenient ja que s’hi ha fet una transformació. Prop de la finca passa la línia de baixa tensió que subministra llum al poble, aquest. L’accés a la finca és bo mitjançant un camí veïnal ampli. La finca actualment no te aigua, però hi ha la possibilitat de connectar-se al reg del municipal.
27.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb caseta d’eines

PRAT DE COMTE TARRAGONA

17Fotos
20
Finca d’oliveres i ametllers amb producció amb una superfície de 13, 5ht. Amb una caseta d’eines d’uns 20m2 amb la coberta de teula nova, ideal per poder guardar estris del camp, o per poder-se quedar a menjar els dies de treballs al camp. La finca es molt tranquil•la i es troba partint els termes de Prat de Comte i Horta de Sant Joan.
33.000€

FINCA D’AMETLLERS EN PRODUCCIÓ I CASETA

BOT TERRA ALTA

19Fotos
20
Finca de 2,25ht tota ella amb ametllers en producció, molt plana i amb bon accés situada entre les poblacions de Bot i Horta. La finca esta treballada i amb producció a més els arbres estan preparats per poder executar a collita amb maquinaria ( tractor amb paraigües agrícola).
18.000€

Finca amb caseta d'eines

Caseres

19Fotos
22
Finca conreada en producció de diferents cultius, de 20.661m2 , dels quals tenim 5.461m2 de vinya amb producció i 5.852m2 d’ametllers, 8.488m2 de pinar els quals es podrien transformar a cultiu.
10.000€

Finca d'oliveres en producció a Prat de Comte

PRAT DE COMTE

37Fotos
40
Finca d’oliveres en plena producció amb una superfície de 30.921m2. Amb una masia de dues plantes de uns 20m2 per planta, la masia s’hauria d’acondicionar en el cas que es vulgues utilitzar com espai de lleure. Actualment serveis per guardar estris dels pagesos que cuiden les oliveres.
29.000€
47 Results returned.Per Page