Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Finca molt gran amb producció

caseres

25Fotos
0
Finca molt gran amb producció de 184.615m2, (18,4ha) amb cultiu d’ametllers i oliveres repartides amb 4 parcel•les contigües. A la finca es pot accedir a tots els bancals amb vehicle. Pel mig de la finca trobem un camí que travessa les 18, 40ha. En la mateixa finca podem trobar racons molt tranquils.
39.000€

FINCA PROP DE LES OLLES AMB VISTES

TERRA ALTA

16Fotos
0
Finca de 2,2he d’extensió, actualment no esta conreada però es conreable tota ella. S’hauria de recuperar i replantar amb el cultiu que es vulgui. La finca no disposa de reg però a la zona hi ha connexió, per obtindré la connexió de reg s'hauria de sol•licitat i s’entraria a la llista de regants per obtenir la connexió de reg.
8.000€

Finca d’ametllers i oliveres en producció

BOT TARRAGONA

9Fotos
0
Finca d’ametllers i olivers amb producció ubicada al terme de Bot direcció Gandesa. Amb una mica més de mitja hectàrea pràcticament tota cultivada, amb molt bon accés i amb possibilitat de connexió d’aigua. Les vistes són molt bones. La finca es ideal per algú que vulgui iniciar-se a l’art de la pagesia.
8.000€

Finca a Lledó molt plana 4,6ht

LLedó

11Fotos
0
Finca de 4,6th amb bancals molt plans amb sembrat. i amb oliveres en producció, amb una mica de pinar en la part més inclinada de la finca. La finca és molt tranquil·la, té accés per camí veïnal, i amb la normativa de la comarca es possible la realització d’una construcció de vivenda aïllada, sent aquesta inferior a 300m2 construïts.
20.000€

FINCA PLANA AMB OLIVERS CENTENARIS

BOT TERRA ALTA

5Fotos
0
Finca plana de 3162m2, amb olivers centenaris, molt bon accés i amb la possibilitat de connectar-se al reg comarcal. Tota ella cultivable. Des de la finca gaudeixes de molt bones vistes als ports Tortosa- Beseit. Vine a visitar-la i t’enamorarà!! Finca llana de 3.162m2, con olivos centenarios, buen acceso y con la posibilidad de conectar-se a la red de regadiu comarcal.
5.000€

FINCA PLANA D’AMETLLERS AMB PRODUCCIÓ

BOT terra alta

7Fotos
15
Finca de casi 1 ht tota ella plana amb ametllers amb producció, treballada. La finca esta connectada al reg comarcal i te la xarxa d’aigua distribuïda per tota la finca, la qual cosa fa que la producció del fruit estigi garantitzada. Està Ubicada a 5 minuts de Bot i a tocar de la Via Verda a 50m del accés a aquesta i molt prop del riu Canaletes, amb vistes a les muntanyes dels Ports.
10.000€

Finca d'oliveres amb producció a Lledó

LLEDO, TERUEL

7Fotos
15
Finca de 1,4th amb oliveres en producció. Completament plana amb molt bon accés i amb una caseta d’eines de 15m2 construïts. La finca esta situada molt aprop de la carretera que uneix Cretes i Lledó. Ideal per iniciar-se en el món de l’agricultura i produir-se el seu propi oli. La finca te vistes als ports.
25.000€

Finca d’ametllers en producció amb petita masia BOT

BOT

16Fotos
20
Finca d’ametllers en plena producció amb una superfície de 9.892m2, tota l’extensió de la finca esta treballada . Té una caseta de camp d’uns 20m2 d’una sola planta, ideal per guardar estris del camp. La finca no disposa de reg, però esta a la llista de la pròxima ampliació del reg comarcal.
10.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb un maset de 40m2

BOT TARRAGONA

7Fotos
20
Finca oliveres i ametllers en producció, amb bon accés i possibilitat de poder posar aigua del reg comarcal. Consta amb un maset de 20m2 amb coberta de teula. Amb una sola sala amb un foc a terra. Disposa de cisterna. La finca te una extinció de casi dos hectàrees. Es una bona finca per tal de començar la iniciació als treballs del camp.
20.000€

FINCA AMB CULTIU A ELEGIR

PINELL DE BRAI TARRAGONA

10Fotos
20
Finca agrícola al Pinell de Brai, amb una possibilitat de poder plantar-hi el cultiu més convenient ja que s’hi ha fet una transformació. Prop de la finca passa la línia de baixa tensió que subministra llum al poble, aquest. L’accés a la finca és bo mitjançant un camí veïnal ampli. La finca actualment no te aigua, però hi ha la possibilitat de connectar-se al reg del municipal.
27.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb caseta d’eines

PRAT DE COMTE TARRAGONA

17Fotos
20
Finca d’oliveres i ametllers amb producció amb una superfície de 13, 5ht. Amb una caseta d’eines d’uns 20m2 amb la coberta de teula nova, ideal per poder guardar estris del camp, o per poder-se quedar a menjar els dies de treballs al camp. La finca es molt tranquil•la i es troba partint els termes de Prat de Comte i Horta de Sant Joan.
33.000€

FINCA D’AMETLLERS EN PRODUCCIÓ I CASETA

BOT TERRA ALTA

19Fotos
20
Finca de 2,25ht tota ella amb ametllers en producció, molt plana i amb bon accés situada entre les poblacions de Bot i Horta. La finca esta treballada i amb producció a més els arbres estan preparats per poder executar a collita amb maquinaria ( tractor amb paraigües agrícola).
18.000€
53 Results returned.Per Page