Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Finca amb masia al costat del riu

CRETES

18Fotos
0
Finca a tocar del riu Algas, a la partició del terme de Cretes amb Arnes. Amb bancals d’ametllers i oliveres. Amb una construcció de masia de dues plantes al costat de la sèquia de reg, amb parets de pedra i arcades en l’interior. Amb la coberta nova de fusta. Amb molt bones vistes i molt tranquil·la.
120.000€

Finca tranquil·la al costat de la via verda amb caravana

BOT TERRA ALTA

13Fotos
0
Finca molt tranquil·la de 6.524m2 amb ametllers i arbres fruitals, amb reg de suport. Amb la instal·lació d’una fosa sèptica biològica, una caravana, dipòsit d’aigua, magatzem metàl·lic, generador d’electricitat i mobiliari de jardí. La finca es molt tranquil·la i des d’ella pots gaudir de magnifiques vistes.
23.000€

FINCA PLANA D’AMETLLERS AMB PRODUCCIÓ

BOT terra alta

7Fotos
15
Finca de casi 1 ht tota ella plana amb ametllers amb producció, treballada. La finca esta connectada al reg comarcal i te la xarxa d’aigua distribuïda per tota la finca, la qual cosa fa que la producció del fruit estigi garantitzada. Està Ubicada a 5 minuts de Bot i a tocar de la Via Verda a 50m del accés a aquesta i molt prop del riu Canaletes, amb vistes a les muntanyes dels Ports.
10.000€

FINCA AMB OLIVERS JOVES I VINYA

LLEDO

7Fotos
15
Finca de 8.021m2 formada per tres plans, un amb olivers joves i dos amb vinya. Amb una caseta d’eines de 15m2 construits, i molt bon accés per camí de terra. Finca molt tranquil·la, ideal per iniciar-se en el món del vi i fer-se la seva producció. Finca de 8021m2 formada por tres llanós, uno de olovos y dos de viñedos.
9.000€

Finca d’ametllers en producció amb petita masia BOT

BOT

16Fotos
20
Finca d’ametllers en plena producció amb una superfície de 9.892m2, tota l’extensió de la finca esta treballada . Té una caseta de camp d’uns 20m2 d’una sola planta, ideal per guardar estris del camp. La finca no disposa de reg, però esta a la llista de la pròxima ampliació del reg comarcal.
9.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb un maset de 40m2

BOT TARRAGONA

7Fotos
20
Finca oliveres i ametllers en producció, amb bon accés i possibilitat de poder posar aigua del reg comarcal. Consta amb un maset de 20m2 amb coberta de teula. Amb una sola sala amb un foc a terra. Disposa de cisterna. La finca te una extinció de casi dos hectàrees. Es una bona finca per tal de començar la iniciació als treballs del camp.
20.000€

FINCA AMB CULTIU A ELEGIR

PINELL DE BRAI TARRAGONA

10Fotos
20
Finca agrícola al Pinell de Brai, amb una possibilitat de poder plantar-hi el cultiu més convenient ja que s’hi ha fet una transformació. Prop de la finca passa la línia de baixa tensió que subministra llum al poble, aquest. L’accés a la finca és bo mitjançant un camí veïnal ampli. La finca actualment no te aigua, però hi ha la possibilitat de connectar-se al reg del municipal.
27.000€

Finca d’ametllers i oliveres amb caseta d’eines

PRAT DE COMTE TARRAGONA

17Fotos
20
Finca d’oliveres i ametllers amb producció amb una superfície de 13, 5ht. Amb una caseta d’eines d’uns 20m2 amb la coberta de teula nova, ideal per poder guardar estris del camp, o per poder-se quedar a menjar els dies de treballs al camp. La finca es molt tranquil•la i es troba partint els termes de Prat de Comte i Horta de Sant Joan.
33.000€

FINCA D’AMETLLERS EN PRODUCCIÓ I CASETA

BOT TERRA ALTA

19Fotos
20
Finca de 2,25ht tota ella amb ametllers en producció, molt plana i amb bon accés situada entre les poblacions de Bot i Horta. La finca esta treballada i amb producció a més els arbres estan preparats per poder executar a collita amb maquinaria ( tractor amb paraigües agrícola).
18.000€

Finca d’oliveres amb maset

ARENYS DE LLEDÓ

7Fotos
30
Finca plana de una hectàrea amb oliveres en producció, amb un maset d’uns 30m2 construïts, amb precioses parets de pedra i coberta de teula restaurada. La finca es ideal per la iniciació a l’agricultura, per esbarjo de cap de setmana i canvi d’aires. Finca llana de una hectárea con olivos en producción, con una masía de 30 m2 construidos.
15.000€

Finques d’ametllers amb maset i porxo

CASERES TERRA ALTA

8Fotos
40
Finca molt tranquil•la i intima amb una extinció de 4ha d’ametllers. A la finca fa uns 3 anys que no es cultiven els ametllers. Al centre de la finca hi trobem un mas de 40m2, orientat al sud, amb parets de pedra i coberta de teula aràbiga a reformar. Davant el mas trobem un portxo amb uns 15m2 ideal per poder-hi guardar el cotxe o tenir estris del camp.
14.500€

FINCA AMB MAGATZEM AGRICOLA

HORTA DE SANT JOAN

10Fotos
40
Finca d’ametller i oliveres amb bancals molt plans, cultivada i amb un magatzem agrícola de 40m2, amb una extenció de 1,2ht. La finca té molt bon accés, i bones vistes. La finca esta al límit entre el terme d’Horta i el de Bot.
25.000€
52 Results returned.Per Page