Sort Option
  • Sup. Finca
  • Preu
  • Data Alta
  • Featured
Grid
List

Casa per entrar a viure a Prat de Comte

PRAT DE COMTE

3Bedrooms
2Bathrooms
1Parking
12Fotos
208
Casa ubicada a Prat de Comte, composta de planta baixa més 3 plantes pis. Distribuïda en: Planta baixa de rebedor i garatge, amb cabuda per un cotxe. Planta primera, rebedor, menjador- estar , cuina, bany i escales d’accés a planta 2a Planta segona; dues habitacions , un despatx i un aseo i escales d’accés a planta tercera.
88.000€

Casa al casc antic amb vistes

batea

4Bedrooms
3Bathrooms
19Fotos
213
Casa típica de poble, unifamiliar, de planta baixa més 4 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. L’estructura de la casa esta en bon estat, molt gran i s’hi pot entrar a viure. La casa disposa de cuina equipada, 3 banys, 3 habitacions, menjador amb llar de foc, terrat i unes magnifiques vistes.
55.000€

CASA UNIFAMILIAR AÏLLADA AMB JARDÍ

BOT TERRA ALTA

5Bedrooms
2Bathrooms
3Parkings
22Fotos
231
Casa unifamiliar aïllada amb jardí i magatzem, amb una superfície de solar de 632m2. Dels quals 231,00m2 estan edificats i la resat és jardí. L’edificació es compon de Pl. Baixa+1, en la planta baixa hi trobem, cuina menjador, sala d’estar, bany i dos dormitoris. En planta primera trobem 4 dormitoris i un bany.
210.000€

Solar amb magnifiques vistes

HORTA DE SANT JOAN

4Fotos
238
Solar per construir al casc antic d’Horta de Sant Joan. De 238m2 tots ells edificables, amb accés per dos carrers. El solar té moltes possibilitats ja que aprofitant el desnivell del carrer es pot, construir un edifici amb dues entrades una per la planta baixa i l’altra pel primer pis. Des de la construcció hi haurien vistes al massís dels Ports. Vine a descobrir-lo.
42.000€

Magatzem urbà de tres plantes

bot

11Fotos
240
Magatzem urbà al casc antic de Bot, amb una superfície construïda per planta de 80,00m2 . Consta de planta baixa més dos plantes pis. L’estructura es nova amb pilar i jàsseres d’acer i forjats unidireccional de formigó prefabricat, te corretja d’escales amb volta a la catalana. Ubicat a un carrer tranquil i poc transitat.
34.000€

Casa unifamiliar cantonera

Carrer de Miravet, 7, 43594

3Bedrooms
1Bathroom
17Fotos
246
Casa típica de poble, unifamiliar, de 4 plantes d'alçada i ubicada en cantonera. Formada a base de parets de càrrega de pedra, sostres de bigues de fusta i coberta de teula aràbiga, tota l’estructura i la coberta es troba amb bon estat. La vivenda es distribueix a la planta 1a, al baixos es troba l'accés, un magatzem i un garatge amb espai per a 4 vehicles i a la planta 2a les golfes .
55.000€

CASA AMB CANTONERA PER ENTRAR A VIURE

BOT TERRA ALTA

5Bedrooms
2Bathrooms
1Parking
22Fotos
264
Casa típica de poble, unifamiliar, de 4 plantes d'alçada i ubicada en cantonera amb dues façanes. A la planta baixa hi ha un garatge de cotxe i la zona de les instal·lacions, amb una caldera de calefacció de gasoil. En planta primera trobem un menjador, sala d’estar, cuina equipada, un bany i una habitació.
149.000€

Casa unifamiliar per entrar a viure a Batea

BATEA

5Bedrooms
2Bathrooms
18Fotos
283
Casa típica de poble, unifamiliar, de planta baixa més 3 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. L’ estructura de la casa esta en bon estat, molt gran i es pot entrar a viure. La casa disposa de cuina equipada, 2 banys, 5 habitacions, terrat, rentador i golfes. La casa es ven moblada i equipada. Disposa de calefacció de gasoil i d’aire acondicionat.
74.000€

Casa Germans Roca

Bot, Terra Alta

21Fotos
321
Casa típica de poble, unifamiliar, de 3 plantes d'alçada i ubicada en cantonera a tres carrers. Formada a base de parets de càrrega de pedra, sostres de bigues de fusta i coberta de teula aràbiga amb un terrat de 21 m2. La vivenda es distribueix a la planta 1a, al baixos es troba l'accés, un magatzem i un garatge amb espai per 4 vehicles i a la planta 2a les golfes .
65.000€

Casa amb pati interior

bot

11Fotos
324
Casa típica de poble, unifamiliar, de 2 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. Formada a base de parets de càrrega de pedra i pilar d’obra vista, sostres de bigues de fusta i coberta de teula aràbiga, amb dos vessants. Disposa d’un pati interior de 36m2 aproximadament, el qual te accés per planta baixa. Per tant, la casa te il•luminació per les dues façanes.
58.000€

Casa amb antic molí d'oli

PRAT DE COMTE

3Bedrooms
1Bathroom
22Fotos
496
Casa pairal amb magnifiques vistes ubicada a Prat de Comte, composta per planta baixa dos plantes pis, sotàn i pati. La casa te accés pel carrer frontó i pel seu lateral comunica en un pati interior, esta composta per dues edificacions que comuniquen. En el sotàn de la cas trobem un molí d’oli antic, amb tots els estris i utensilis. A més d’antics corrals i trasters.
50.000€

Casa gran amb sortida a dos carrers i pati interior

BOT

26Fotos
628
Casa típica de poble, unifamiliar, de 2 plantes d'alçada i ubicada entre mitgeres. Formada a base de parets de càrrega de pedra i pilar d’obra vista, sostres de bigues de fusta i coberta de teula aràbiga.
90.000€
52 Results returned.Per Page